Storprint

MUNDT REKLAME

Layout, Print, Skilte & Solfilm

Alt vores print bliver leveret i høj kvalitet til billige penge. Vi har mange års erfaring i kvalitetsløsninger indenfor storprint til alle typer af markedsføring, hvad enten du skal bruge bannere til messer, eller store reklamer til Stilladser.

 

Mundt Reklame har i samarbejde med Mundt Stilladsreklame mange års erfaring med stilladsreklame både indenfor placeringer, produktion og salg.

 

Vi tilbyder nogle af Københavns bedste placeringer indenfor stilladsreklame – bedste placeringer med hensyn til synlighed og trafiktal som til sammen giver optimal eksponering af dit budskab.

 

Vi kan tilbyde de bedste placeringer fordi vi hele tiden aktivt søger de bedste lokationer indenfor stilladsreklamer og ikke mindst fordi vi er en vellidt sparringspartner hos bygherrer og stilladsfirmaer.

 

Hos ose er tingene ikke så firkantede, vi er hurtige, kreative og fleksible i vores projekteringer ligesom vi er på et højt professionelt niveau fra projektering over salg til produktion.

 

Når vi har indgået en aftale skal du som kunde ikke tænke på mere. Vi står for alt det praktiske: projektstyring, tryk af banneren, opsætning og nedtagning af banneren samt løbende kvalitetskontrol.

 

Super service og så fik jeg en rigtig god pris på bilreklame.

14:18 Dec 12 - 2015

Alt ku lade sig gøre! Vil helt klart bruge Mundt Reklame igen.

10:55 Jan 05 - 2016

Kontakt

Mundt Reklame

Birkerød Kongevej 94

Dk-3460 Birkerød

 

Tlf.: +45 40 87 02 60

info@mundt-reklame.dk

Har du opgaven?

Ring eller skriv til os hvis du har en opgave vi skal klare for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

Copyright © All Rights Reserved